Home

+40771712072 INFO Comenzi Anti-alunecare pantofi Antialunecare Antifoane tip 3M Casti de protectie antifoane Delimitare Marcare Echipamente de Curatenie Echipamente de protectie depozit frig Echipamente de protectie Personala Echipamente de protectie reflectorizante Echipamente Offroad premium Gestionare deseuri Horeca Ambalaje Imbracaminte protectie UV soare Incaltaminte Bocanci protectie Incaltaminte Cizme Dunlop PVC Incaltaminte Pantofi protectie Indicatoare de avertizare Indicatoare Semnalizare Rutiera Intretinere Ingrijire Personala Lucru la Inaltime Manusi Antichimice Antiacide Manusi antitaiere Kevlar Manusi de gradinarit Manusi protectie Imersate Manusi protectie impact Manusi protectie operator Manusi protectie piele Manusi protectie piele capra Manusi protectie precizie Manusi protectie rezistente Manusi protectie Sofer Manusi sudori Manusi Textil tesute Manusi, Ansell, ATG, Guide, Portwest Masti de protectie 3M Masti de protectie cu filtru Masti Filtre de schimb Masti protectie praf Masti protectie vapori MSA aparate de respirat MSA detectoare gaz flacari MSA Echipamente protectie MSA masti MSA testare Ochelari de protectie Ochelari protectie 3M Ochelari protectie de soare Ochelari protectie sudori Ochelari protectie Uvex Organizare depozitare Plum crema maini Plum solutie ochi Prim Ajutor Produse solutii Curatenie Produse Unica Folosinta PSI Stingatoare Echipamente Viziera de protectie

 

1 2 3 4

Bocanci protectie sezon iarna

Bocanci protectie sezon iarna
Bocancii de protectie cu blana sau izolatie pentru iarna sunt asemanatori cu incaltamintea de lucru obisnuita insa sunt cateva caracteristicici suplimentare. Daca alegem bocanci de lucru profesionali vom gasi elemente cum ar fi ziolatia suplimentara a talpii, captuseala interioara din material termoizolant tip blana sau tesatura. De asemenea bocancii de iarna pot avea membrana ce protejeaza la ploaie zapada vant frig sau o piele groasa impermeabilizata.
In functie de timpul petrecut in conditii dificile echipa Top Protectie va poate recomanda modelul de bocanci profesionali sau ieftini adecvat.
magazinul Top Protectie LINK AICI

Bocanci protectie cu dunga reflectorizanta

Model nou bocanci protectie la oferta speciala cu dunga reflectorizanta
Oferta speciala de pret la bocanci de protectie gama ieftina reflectorizanta.
Calitate Europeana la pret scazut
Bocancii de protectie pentru diverse activitati din constructii, transport, logistica, productie protejeaza de lovituri si perforatie.
Cu bombeu metalic si lamela bocancii corespund normelor de protectie Europene
magazinul Top Protectie LINK AICI

Cea mai buna oferta la bocanci de protectie

Gasiti la Top Protectie cea mai buna oferta la bocanci de protectie
Cea mai buna oferta de pret la bocanci de protectie gama ieftina este disponibila din stoc.
Calitate testata la pret scazut
Bocancii de protectie pentru constructii protejeaza de lovituri si perforatie.
Cu bombeu metalic si lamela bocancii corespund normelor de protectie Europene
magazinul Top Protectie LINK AICI

Bocanci de protectie Gore-Tex

Bocanci de protectie cu membrana Gore-Tex
Recomandam bocancii de protectie cu membrana Gore-Tex in sezonul toamna, iarna fiindca unul din factorii de risc de imbolnavire il reprezinta statul sau lucrul cu picioarele ude, datorat mediului in care lucreaza muncitorul sau de la factori ocazionali ploaie, zapada.
Membrana Gore-Tex bine cunoscuta la nivel mondial, fiind cea mai renumita in domeniul imbracamintei si incaltamintei de sport si outdoor, asigura produselor impermeabilitate foarte marte si de durata. Bocancii de protectie realizati cu aceasta tehnologi ne permite sa stam 8 ore intr-o zona umeda sau sa lucra in santier sau pe teren intr-o zi cu ploaie. Aceasta membrana asigura in acelasi timp respirabilitate astfel ca apa nu intra dar vaporii de apa din transpiratie se elimina.
Puteti gasi informatii si putei achizitiona modelul Heckel MacSole X 200 GT in
magazinul Top Protectie LINK AICI

Bocanci de protectie Heckel

Bocanci de protectie Heckel
Bocancii de protectie sunt cel mai util articol din gama de echiamente de protectie la lucru in orice context, situatie, activitate fiind utilizati pe scara larga pe tot globul.

Categoriile de bocanci de protectie va permit selectarea lor dupa activitati, dupa anotimp, caracteristici, marci, confort, design. Astfel bocancii de iarna se recomanda sa aiba elemente compozit si izolare termica superioara daca activitatea se desfasoara in cea mai mare parte afara in frig, bocancii de vara trebuie sa fie mai aerisiti daca desfasuram activitati intense, si avem posibilitatea sa alegem materiale tip panza, mesh. De asemenea in anotimp ploios neaparat vom alege gama de protectie S3 WRU sau cu membrana Goretex.

Vizualizati varianta magazin AICI

Daca consideram tipul de activitate, vom gasi bocanci de protectie mai recomandati pentru lucru ce necesita deplasari lungi si astfel s-au realizat modele asemanatoare cu cei de outdoor trekking. Pe de alta parte avem incaltaminte robusta si foarte bine armata ce asigura in zone de riscuri mecanice in constructii sau industrie.

De asemenea in domeniul echipamente protectie exista marci consacrate, cu tehnologie avanzate sau cu modele inovative. Printre acestea sunt variante bine cunoscute in Europa occidentala si mai putin in estul europei, fiindca categoria medie de pret al bocancilor profesionali sunt pe la 70-90 euro. Top Protectie ca importator incaltaminte Heckel Securite asigura aprovizionarea firmelor cu pantofi si bocanci la un raport foarte bun intre calitatea profesionala si pretul accesibil.

Vizualizati colectia in magazin AICI

Bocancii sau ghetele ofera de obicei o protectie si siguranta superioara fata de pantofi fiindca asigura protectie crescuta la umiditate, lichide, apa, ploaie, zapada. Pe de alta parte tin glezna mai fixa, astfel menajeaza articulatia la solicitari ce provoaca oboseala, insa in anumite cazuri cand este nevoie de mare flexibilitate glezna ne poate retine in a ne misca liber si atunci vom opta pentru variante flexibile sau pentru pantofi de protectie

Vizualizati varianta magazin AICI

Noutatile Top Protectie privind bocancii sunt:
- gama de articole cu membrana Gore-Tex
- incaltaminte tip sport atat bocanci cat si pantofi
- termen de garantie extins
- consultanta in alegerea produselor potrivite lucrului desfasurat
- pret extrem de competitiv

Descopera bocancii de protectie din material inovator Microfibra profesionala

Descopera bocancii de protectie din material inovator Microfibra profesionala mai rezistenta ca pielea .
S-a demonstrat eficienta bocancilor de eprotectie fabricati din microfibra printre care enumeram:
- rezistenta foarte buna la flexare (mai rezistenta ca pielea)
- respirabilitate excelenta
- impermeabilitate excelenta
- spalare cu apa si in masina de spalat
- greutate redusa

Vizitati produsul in Magazin Online CLICK AICI

Model de bocanci industriali cu talpa rezistenta la caldura si frig

Model de bocanci industriali cu talpa rezistenta la caldura si frig.
De la producatorul Panda va propunem modelul S3 SRC CI HRO 300
Recomandati in activitatea unde se utilizeaza incaltaminte de protectie ce rezista la umiditate, ploaie, vant, la contactul cu suprafete fierbinti de pana in 300 grade Celsius; de asemenea unde este nevoie de o protectie mecanica pe lungimea tibiei si a gambei (agricultura, padure, forestier)

Magazin online CLICK AICI

Recomandari pentru a alege bocanci de protectie potriviti

Recomandari pentru a alege bocanci de protectie potriviti
In aceasta perioada venim cu o serie de recomandari ce tin de raportul calitate/pret pentru ca sa puteti alege bocanci de protectie potriviti.
Datorita perioadei de schimbare a stocurilor, se ofera un moment foarte prielnic pentru gama de incaltaminte (bocanci si pantofi) de protectie la reducere/lichidare.
Criterii de anotimp:
- bocanci/pantofi de vara cu codurile :91T83C, BL102TF, ku141t
- bocanci de toamna iarna rezistenti :6265502, TO068D, 6263700
- pantofi confortabili cu talpa speciala:ER025T, er037t, 73Q25C
- pantofi model industrial:6265503, 33L74C, 6263701
- pantofi de protectie fabricat in Italia usori:91T83C, BL102TF,

Pentru magazin online CLICK AICI

Incaltaminte de protectie bocanci calitate superioara S3 compozit

Incaltaminte de protectie bocanci calitate superioara S3 compozit

- acest model impreuna cele din grupa TONIC sunt printre recomandarile noastre atat daca vorbim de nivelul de protectie cat si privind confortul si designul cat si durabilitate

Pentru magazin online CLICK AICI

Bocanci de protectie usori S3 SRC compozit, confortabili

Bocanci de protectie usori S3 SRC compozit, confortabili

- bombeu usor din compozit sintetic
- piele impermeabilizata rezistent la contactul cu apa
- talpa dubla densitate rezistenta la ulei, antistatica

Cumparati AICI

1 2 3 4